Algebehandling af tag på din bolig

Hos Trekantens Handyman klarer vi nemt og effektivt en omgang algebehandling af tag. Denne service yder vi til vores kunder i for eksempel Fredericia, Odense og Middelfart samt de nærliggende områder. Det er ikke kun tag, vi kan give en algerensning. Har du en terrasse, der trænger til at få flotte og rene fliser igen, klarer vi også algefjernelse her.

 

Med store kompetencer inden for algebehandlinger, kan du trygt lægge din opgave i hænderne på os. Vi sørger for et flot og nydeligt resultat, uanset om det handler om tag eller terrassefliser. Eftersom algebehandlinger skal foretages i optimale vejrforhold, er det ikke muligt at booke tid og dato hos os. I stedet tilrettelægger vi en rute efter vejret, så dit tag eller din terrasse kan få en optimal behandling.

En algebehandling af tag

Uanset om du skal have klaret algebehandling af tag eller fliser, kan vi yde vores service på overflader op til 300 kvm. Hvis du skal have foretaget algerensning af tag, er vores normalpris 2.600 kr. Skal du i stedet have foretaget algerensning af både tag og fliser, er vores normalpris 3.000 kr.

 

 

 

 

 

 

Til vores algebehandlinger bruger vi det eneste godkendte og lovlige algemiddel: AlgeFri N Proff. Dette produkt er yderst effektivt og nedbrydes hurtigt, hvilket forhindrer skader på planter og plæner. Når vi bruger dette produkt, er der ingen afstandskrav til vand, søer og lignende.

Få et tilbud på algebehandling af tag

Hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, stille et spørgsmål eller modtage rådgivning hvad angår algebehandling af tag, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og giver altid et smil med på vejen. Der er ikke en opgave, der er for stor eller lille til at vi kan klare den. Kontakt os for mere på telefon 26 25 70 77 eller e-mail kontakt@trekantenshandyman.dk.