Rensning af fliser for private

Hos Trekantens Handyman klarer vi udendørs rensning af fliser effektivt og med et flot resultat. Vi yder vores service i Fredericia, Odense og Middelfart samt de omkringliggende områder. Vores service når derfor bredt omkring.

 

Du finder hos os kompetente fagfolk, der har stor erfaring med rensning af fliser. Vi ved derfor, hvordan man yder en god service og kommer frem til et flot og tilfredsstillende resultat. Vi leverer aldrig et stykke arbejde, som vi ikke selv er tilfredse med, da vi vil kunne stå inden for vores arbejde til hver en tid.

Grundig rensning af fliser

Har du udendørs fliser, kan du være sikker på, at disse ikke bliver ved med at se lige nye og rene ud. Med tiden vil vind og vejr mv. gøre sit for at få fliserne til at se grimme og slidte ud. Det behøver ikke at betyde, at fliserne skal skiftes ud. Ofte kan dine fliser hurtigt få et friskt udseende igen ved hjælp af en omgang fliserensning.

 

 

 

 

 

 

Vi er rutinerede, når der kommer til rensning af fliser, og du kan være sikker på, at vi udfører et godt stykke arbejde. Vi klarer store som små opgaver, og vi kan derfor helt sikkert også klare dine fliser for dig. Kontakt os gerne, hvis du står med en opgave, du ønsker at høre, om vi kan klare for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne høre mere om, hvilke priser vi kan tilbyde dig for fliserensning, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, tager vi også gerne en snak med dig. Din tilfredshed står øverst på vores liste, og derfor gør vi alt for at yde den gode service.

 

Du har altid muligheden for at kontakte os på telefon 26 25 70 77 eller e-mail kontakt@trekantenshandyman.dk.